Tapetserare - Bäst information om tapetserare


Tapetserare i Lidköping

Tapetserare från Lidköping

Det finns tillsammans 3 tapetserare i Lidköping där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Lidköping och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Lidköping kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Lidköping som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Lidköping. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Lidköping är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Lidköping

Höögs Tapetseri

Norra Härene Bastlunda 2

531 92 Lidköping

Lotta´s Tapetseri

Fabriksgatan 4

531 30 Lidköping

Färgcity i Lidköping AB

Lindhagsgatan 1

531 40 Lidköping