Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Gävle

Tapetserare från Gävle

Det finns tillsammans 5 tapetserare i Gävle där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Gävle och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Gävle kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Gävle som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Gävle. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Gävle är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Gävle

DL Bygg & Bygglovsritningar

Styrmansgatan 16

Veterankraft Gävle

Nobelvägen 2

Tyg och Tagel Tapetserarverkstad

Andra Magasinsgatan 3


Fler inom tapetering i Gävle

Tapetserarfirman Jansson & Björklund

Norra Skeppargatan 20

Fröbergs Tapetserareverkstad, Firma

Stora Esplanadgatan 27