Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Norrköping

Tapetserare från Norrköping

Det finns tillsammans 5 tapetserare i Norrköping där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Norrköping och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Norrköping kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Norrköping som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Norrköping. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Norrköping är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Norrköping

Mortensens Tapetserareverkstad

Bredgatan 22

Styrstad Måleri AB

Styrstad Kyrkby 6

Grönlunds Gårdssnickeri

Grönlund Västra Husby


Fler inom tapetering i Norrköping

Allerth´s Bilsadelmakeri o. Tapetserarverkstad

Torsgatan 19

Veterankraft Norrköping

Kungsgatan 3