Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Linköping

Tapetserare från Linköping

Det finns tillsammans 6 tapetserare i Linköping där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Linköping och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Linköping kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Linköping som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Linköping. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Linköping är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Linköping

Kieningers Tapetserarverkstad

Nya Tanneforsvägen 22A

Rehnholms Gardin & Tapetserare AB

Risbrinksgatan 6

K-G Karlsson Tapetserarverkstad AB

Slöjdgatan 30


Fler inom tapetering i Linköping

Tinas Tapetserarhörna

Slattefors Eklyckan

Tapetserarverkstan Åsa Frode

Snickaregatan 16B

Tapetserarna i Linköping AB

Nya Tanneforsvägen 47