Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Sundsvall

Tapetserare från Sundsvall

Det finns tillsammans 4 tapetserare i Sundsvall där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Sundsvall och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Sundsvall kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Sundsvall som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Sundsvall. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Sundsvall är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Sundsvall

Andersson Tapetserarverkstad Eftr.

Västerro 225

Dean & I

Östermovägen 2

Folkes Tapetserareverkstad

Syrénvägen 9


Fler inom tapetering i Sundsvall

Günther´s Tapetserarverkstad

Nybrogatan 52D