Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Luleå

Tapetserare från Luleå

Det finns tillsammans 5 tapetserare i Luleå där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Luleå och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Luleå kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Luleå som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Luleå. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Luleå är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Luleå

Tapetserarstudion

Seletvägen 96

Mattes Tapetserarverkstad

Börtnäsvägen 80

Lundhs Tapetserarverkstad

Bergvikskurvan 17


Fler inom tapetering i Luleå

Tapetserarbacken

Klintegårdsvägen 17

Esas Tapetserarverkstad

Kronan 1