Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Västerås

Tapetserare från Västerås

Det finns tillsammans 5 tapetserare i Västerås där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Västerås och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Västerås kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Västerås som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Västerås. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Västerås är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Västerås

Sofflocket

Stentorpsgatan 26

Walters Möbelrenovering & Antik

Hövdingegatan 3

Hantverks Tapetserar´N

Badhusgatan 4


Fler inom tapetering i Västerås

Gelin Tapetserarverkstad

Aspvretsgatan 7A

Anderssons Tapetserarverkstad AB

Åbylund Gård 2