Tapetserare - Bäst information om tapetserare


Tapetserare i Helsingborg

Tapetserare från Helsingborg

Det finns tillsammans 4 tapetserare i Helsingborg där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Helsingborg och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Helsingborg kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Helsingborg som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Helsingborg. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Helsingborg är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Helsingborg

Tapetserare Roger Månsson

Gasverksgatan 49

252 45 Helsingborg

Stan´s Tapetserarverkstad, Olofssons eftr.

Karlsgatan 5

252 24 Helsingborg

Olofssons Tapetserarverkstad

Kärrgatan 8

252 30 Helsingborg


Fler inom tapetering i Helsingborg

Helens Tapetserare Verkstad

Mesanvägen 12B

252 85 Helsingborg