Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Malmö

Tapetserare från Malmö

Det finns tillsammans 9 tapetserare i Malmö där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Malmö och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Malmö kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Malmö som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Malmö. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Malmö är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Malmö

Duna-Fabriken P Johnsson

Branteviksgatan 16

Perssons tapetserarverkstad Stig

Mellanhedsgatan 27

Tapetseraremästare Peter Åberg

Bellevuevägen 27A


Fler inom tapetering i Malmö

Studio Carina Grefmar

Regementsgatan 14

Irajs Möbler Tapetsering

Norra Grängesbergsgatan 26

Möbelateljén Per Lindquist

Tessins Väg 8


Ännu flera tapetserare i Malmö

Mormors Möbler

Östanväg 44

Tapetserare Annica Korning

Örtoftagatan 46

Möbel-Persson Eftr.

Drottningtorget 1