Tapetserare - Bäst information om tapetserare


Tapetserare i Ljungby

Tapetserare från Ljungby

Det finns tillsammans 3 tapetserare i Ljungby där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Ljungby och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Ljungby kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Ljungby som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Ljungby. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Ljungby är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Ljungby

Tapetseri & Inredning

Replösavägen 15

341 38 Ljungby

Ljungby Tapetserareverkstad

Dragaryd Arvidsgård

341 94 Ljungby

Tapetserarverkstad Tinas

Kristina Nilssonsgatan 7

341 35 Ljungby