Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Bromma

Tapetserare från Bromma

Det finns tillsammans 3 tapetserare i Bromma där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Bromma och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Bromma kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Bromma som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Bromma. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Bromma är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Bromma

Lindéns sadelm.o tapetserarverkstad

Brommabågen 17

Smedslättens Möbeltapetsering & Rottingflätning

Strömkarlsvägen 34

Montgomery Möbelhantverk

Thespisvägen 31