Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Lidingö

Tapetserare från Lidingö

Det finns tillsammans 3 tapetserare i Lidingö där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Lidingö och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Lidingö kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Lidingö som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Lidingö. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Lidingö är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Lidingö

Tapetserar Nilsson

Vasavägen 82

Stenbergs Tapetserarverkstad

Pyrolavägen 26

Franklins Tapetserare

Bodalsvägen 14