Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Nacka

Tapetserare från Nacka

Det finns tillsammans 4 tapetserare i Nacka där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Nacka och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Nacka kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Nacka som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Nacka. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Nacka är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Nacka

Jeppsson Consulting AB, Niklas

Korsvägen 20

Tapetserartjänst

Sickla Strand 5

Roslings Tapetserarverkstad

Vikdalsvägen 59


Fler inom tapetering i Nacka

Seniorbemanning i Sverige AB

Sickla Industriväg 7