Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Sollentuna

Tapetserare från Sollentuna

Det finns tillsammans 5 tapetserare i Sollentuna där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Sollentuna och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Sollentuna kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Sollentuna som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Sollentuna. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Sollentuna är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Sollentuna

QI Construction AB

Sidensvansvägen 8

Marina Norder Tapetserarverkstad

Idunvägen 9B

Tapetserare Bertil Friman

Kummelbyvägen 1


Fler inom tapetering i Sollentuna

Marie´s Möbelrenovering

Bankvägen 10

AK Renovering

Pilvägen 68