Tapetserare - Bäst information om tapetserare


Tapetserare i Uppsala

Tapetserare från Uppsala

Det finns tillsammans 5 tapetserare i Uppsala där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Uppsala och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Uppsala kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Uppsala som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Uppsala. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Uppsala är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Uppsala

Tunabackars Tapetserarverkstad

Väpnargatan 13A

753 36 Uppsala

Madeleines Möbelateljé

Smedsbylegatan 33

753 24 Uppsala

Rosmaries Möbelklädsel

Sturegatan 25C

752 27 Uppsala


Fler inom tapetering i Uppsala

Slottsbackens Tapetserarverkstad

Nedre Slottsgatan 16

753 09 Uppsala

Ekeby Tapetserare

Ekebyvägen 10

752 63 Uppsala