Tapetserare - Bäst information om tapetserare
Tapetserare i Västra Frölunda

Tapetserare från Västra Frölunda

Det finns tillsammans 3 tapetserare i Västra Frölunda där flera av dessa tapetserarverkstäder har lång erfarenhet av att tapetsera och klä om möbler. Ibland är svårt att hitta någon riktigt duktig tapetserare i Västra Frölunda och dessutom kan priserna för tapetsering av en soffa eller fåtölj variera. En klar fördel är ifall man kan få rekommendationer av någon som talar om vilken av tapetserarna som är bäst. Information, betyg och rekommendation om tapetserare i Västra Frölunda kan oftast hittas på internet.

Det finns flera tapetserarverkstäder i Västra Frölunda som erbjuder sig att tapetsera en möbel och därför kan det vara bra att ringa runt eller koll upp dem på nätet beträffande erfarenhet av att tapetsera din typ av möbler, men kolla först med dem i Västra Frölunda. Då du ringer till en tapetserarverkstad bör du veta vilken typ av möbeltyg och stil du vill ha, gärna i detalj. Viss information kan du få från tapetserarnas webbsidor.
Bäst att komma i kontakt med en tapetserare i Västra Frölunda är att välja någon av tapetserarverkstad nedan eller söka vidare på internet:


Alla tapetserare i Västra Frölunda

Pebes Tapetserareverkstad

Basungatan 2

Pensionärspoolen

Klangfärgsgatan 16

Göteborgs Madrass & Båtdynor

Victor Hasselblads Gata 11